maanantai 4. kesäkuuta 2012

04062012


Heipat :-)

Anteeksi, ettei oo mitään uutuuskuvia nyt jaettavana! Nappasin parit kuvat mut eipä ne onnistunut, höh. Ajattelin jokatapauksessa kertoa teille pari juttua :)

Tää viikko alko taas niin kivasti. En ymmärä miten voin viihtyä noin hyvin töissä.. Päivät menee ihan hujauksessa ja sain yksin harjoitella jo tänään koneella, kun muut oli vielä ajelemassa trukkia. Kerrankin tunnen olevani hyvä jossain :-D Pitäsköhän samantien vaan unohtaa ne sosionomin haaveet ja ruveta trukkikuskiksi ja valmistamaan lamellimattoja? Haha. Miun uus työkaverikin on älyttömän kiva! Aina paranee.

Iltapäivällä olin N:n kanssa ja yks miun tuttu tuli Jyväskylästä asti tänne ihan vaan miuta moikkaamaan :-) Eka kerta kun häntä näin ja oli kyllä niin hauskaa ja nauru oli herkässä kokoajan! Tosi hauska ilta oli♥
Nyt odotan uunimakkaroiden paistumista ja lähden nukkumaan. Oon taas sitten intopinkeenä menossa töihin! Onko muilla näin mukavia kesätyöpaikkoja kuin miulla, anyone? :-)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Joo, sukulaisen kautta pääsin leppoisaan toimistotyöhön ja sain oman työhuoneenkin! :D Välillä käydään Imatran kylpylässä tai Kouvolassa rentoutumassa muutamassa palaverissa ja sitten taas omaan rauhaan tekemään hommia omassa tahdissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla ;-) Oma työ on välillä kaukana leppoisasta, mutta työporukka on niin mukavaa ja työkin suhteellisen helppoa, että kyllä jaksaa! Ja palkkapäivä motivoi myös ;) Mut oikein hyvälle kuulostaa! Ite pyörin likasessa tehtaassa, mut mie viihdyn siellä♥

      Poista