keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Why can't you believe in what you know?



Yupyup! 

Heissan kaikki, puhelinkuvilla mennään tää kerta :-) Eilen pärähti viimeinen kuukausi tuossa samaisessa päiväkodissa töissä, iiks. Mite 5kk onkii menny näin äkkiä. Sen jälkee onneks saan lomailla sentään viikon tai pari, riippuen ihan millon miun kesätyöt alkaa!


Eilen oli myös mein uuen BFF:n 21-vuotis synttärit, vaik tää herra onkii ikuisesti 18. ;-) Ensin safkattiin B:n luona ja illalla mentiin käymään Toteemissa, tarjottiin juhlakalulle parit drinkit ja vaan istuttiin iltaa! Oli kyllä tosi jees ilta. Ens viikolla sit B täyttääkii 20, joten synttäreitä riittää, huhuh..


Tänää illalla lähen vielä pelaamaan iskän ja pikkuveljen kanssa sulkapalloa ja after that, nään taas miu kamuja. Tällä kertaa iltakahvit T:n luona, joten hyvä ilta tulossa tästäkin.

Ainiin sulkapallosta tulikin mieleeni, porukkaa on ilmeisesti viimeaikoina puhuttanu täällä paljonkin tää miun paino, joka on ihan äärimmäisen mielenkiintoinen puheenaihe!:-) Eli kyllä, olen lihonut about 10kg tässä viimeisen vuoden aikana, johtuen ihan tästä miun keliakiasta. Ennen ku miulla todettii tää, painoin about 50kg, mikä on omasta mielestäni aika vähän tälläselle reilu 170cm pitkälle tytölle. Oli kyllä ihan nastaa olla niin laiha niihin aikoihin, mut ei se mitään herkkua ollu joka päivä kärvistellä tajuttomien vatsakipujen ja turvotuksen kanssa - uskokaa tai älkää. Mieluummin otan nää 10 lisäkiloa ja paremman olon, ku tuon hirveen schaiban, jonka kanssa taistelin melkeen vuoden.

Enkä edes pidä itteäni lihavana. Tottakai on niitä hetkiä ku haluis olla just sen kymmenen kiloa laihempi, mut se on ihan ohimenevä tunne. Oon ihan tyytyväinen itteeni just nyt. Jos miun paino häiritsis miuta jollain lailla, tekisin asian etee jotai. Mut mie en edes yritä, koska muutekii oon synnynnäinen liikunnanvihaaja. Pidän itestäni just tälläsenä, joten miks teidän muidenkaan pitäisi puuttua asiaan? Ne ''vitun läski'' ja ''ootpa turvonnut'' kommentit pikemminkin naurattaa, kun satuttaa. Joten jättäkää ne mieluummin vähemmälle ja kanavoikaa energianne johonkin kivaan, tulee kaikille parempi mieli :-) Noin, olen sanottavani sanonut. Nyt tää lähtis sen sulkapallon pariin, adios!

1. Mie töiden jälkeen tänään.
2. Mein äitin outo kasvi..?
3. Mie viikonloppuna, ku mummi ja ukki oli syömässä.
4. Tärkein kuvia ikinä.
5. Töissä viimeviikolla

♥Niina

<'3

4 kommenttia:

  1. asia puhetta täs tekstis :) entiiä miks naurahdin tolle 'Mein äitin outo kasvi' jutulle mut kiitos ku piristit XD ja hei toivottavasti näkyillää vklo, tuunki nyt näillä näkymin lpr! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin vastata tähä puhelimel mut se näköjää vähä jäi.. :D En onnistunu h0h0h.

      Ja joo, toi kasvi on hyvin kummalline.. Kuulemma joku ananas? Mut hyvä jo spiristin XD Ja kylhä myö nähää jos se miusta on kiinni ;)♥

      Poista
  2. Pakko sanoo Niina että oot tosi ihana tyttö, just hyvän painonen ja hirvittää aatella et joku kävis tänne viljelemässä mitään OOT LÄSKI-tyylisiä kommentteja. Kuulostaa mukavalta et paskapuheesta huolimatta siulla on noin terve itsetunto sekä omanarvontunto! Go Niina, jatka samaan malliin. Siun blogia on aina kivaa lukea (ei vähiten tosi nättien kuvien ansiosta! ;) ) ja mukavaa kesän odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw voi kiitos ihanasta kommentista:) Ja kiitos samoin!

      Poista