tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tick tock I want to rock you like the eighties


Hellurei ja hellät tunteet!

Tässä hyvin myöhäistä pikapostausta teille, toverini :-) En sillo sunnuntaina sit saanu mitään aikaseks kirjoteltua, joten korjataan virhe nyt.



Mikäs tässä oleillessa, miulla ois jälellä vähän reilu kaks viikkoa enään töitä tuolla päiväkodissa. Sinne hujahti puol vuotta ennenku ehti kissaa sanoa.. Sit saan onneks lomailla pari kolme viikkoa ennen mahdollisia kesätöitä :-)

Vietin ehkä elämäni mehevimmän viikonlopun, että oon kaivannu kaikkea tällästä. Lähettiin extempore sinne Vantaalle, josta vähän vihjailin edellisessä postauksessa. Elämäni turhin reissu mut tulipahan tehtyä :-D Kauhee flunssa puski päälle niin ei jaksanu siellä kauan hengailla, automatkat oli ehkä paras osuus koko reissussa. Onneks seura oli sitäkin parempaa!

Pojat keskittyneinä..

Tän viikon lauantaina ois yhen ihanan kaverin synttärit, vois sinne raahata kameran mukaan! Bileiden kuvaaminen on parhautta ja kerrankin kun on kunnon kotibileet hyvässä porukassa, ni ei siitä muuta puutukkaan. Paitsi se S:n lahja, joka on vielä aikalailla hakusessa.. 


Tänään kävin postista hakemassa Nellyltä tilaamani paidan! Näätte sen sitte viikonloppuna mitä luultavammin, koska taidan laittaa sen sitten sinne S:n synttäreille ;-) Se oli ihan täydellinen. Ja oli muuten ensimmäinen peplum -asia jonka hommasin, jesjess! 

Nyt toi sänky kutsuu miuta, kuulen sen jo huutavan miun nimeä. Nyt kun nukkuis hyvät yöunet niin jaksais pitkästä aikaa pelailla sitä sulkapalloa. Viime viikolla oltiin jo menossa, mutta salin pihassa huomattiin ettei oo avaimia, eikä myö päästä sisään.. Joten siinä meni sekin. :-) Nyt toivottelen kaikille hyvät yöt ja kaikkea muutakin kivaa, hyvät hanukat ja mitä näitä nyt on! Heipu ♥

♥Niina


Nostatusbiisi ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti