maanantai 22. huhtikuuta 2013

More than friends


Morjestaa ! 

Tässä muutamat kuvat näin maanantain kunniaksi. Työpäivä oli ihan tavallinen, mitä nyt sain taas vaihteen vuoksi natsikeittäjän vihat niskaani. Mut sekään ei oo enää tavallisuudesta poikkeavaa, haha :-D Hauska kattoo tälläst menoo ku aikuinen ihminen piilottelee miu gluteenittomia keksejä ja potkii kenkiä kaappien alle piiloon. Ai että, melkeen tulee ikävä kun työtkin kohta loppuu. 


No jokatapauksessa, en oo varmaan ainut joka on huomannu ton ihanan ilman tuolla ulkona.♥ Päätettiin Oliverin kanssa lähteä kohta Apinoihin yksille, tunnen ansainneeni sen! Ja loppuviikoks ku on luvattu suhteellisen huonoa ilmaan, niin pakko nauttia tästä yhdestä aurinkoisesta päivästä sitten..


Jaksoin muuten lauantaina pitkästä aikaa lakata kynnetkin ja pitihän niiden mätsätä lauantain bileasuun :-)


Ja iskä kävi viikonloppuna Pietarissa, niin sain siltä vähän suklaata! Ihan supersöpö toi paketti, en tiiä miten kehtaan avata noi.. Mutta nyt, pitäisi laittaa naama siihen kuosiin, että uskaltautuu uloskin lähteä!
Ylihuomenna muuten tulee puolivuotispäivä tän miu rustokorun kanssa♥ No okei, en ihan näin kirjaimellisesti asiaa ota, mut kumminkin se on siinä hengannu jo kuusi kuukautta ja en oo katunu päivääkään! Kyllä muuten kannatti ottaa.

Ja viikonloppuna tämä neito taitaa matkustaa tuonne Kouvolan suunnille pitkästä pitkästä aikaa. Pysykää linjoilla, kuvia pitäisi siis olla luvassa. ;-) Hejdå!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti