sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

♥ One Year

Tässä se nyt on, olkaa hyvät ☺

 9. helmikuuta 2013 - ihan tavallinen lauantai. Istuin koneella ja laittauduin samalla iltaa varten. Yhtäkkiä Facebookissa entinen ''poikaystäväni'' alkaa puhua minulle. (Moni ei siis varmaan tiennyt, että olen ''seurustellut'' nykyisen poikaystäväni kanssa aikaisemminkin. Kuukauden verran. Viisi vuotta takaperin. Hah). Emme olleet tällöin puhuneet neljään vuoteen mitään ja olin todella hämilläni, että miksi hän puhuu minulle nyt. Hetken juteltuamme, tajusimme, että olemme illalla menossa samaan baariin. Sovimme näkevämme siellä.


Istuin kahden kaverini kanssa baarissa, kun hän käveli ohi. Sain ehkä maailman iloisimman hymyn häneltä ja olin oikeasti todella hämmentynyt. Hän näytti hyvältä, niin kuin ennenkin. :-) En tiennyt mitä ajatella.
      Myöhemmin päädyimme tanssimaan yhdessä. Lähdin suhteellisen aikaisin baarista pois. Olin säilyttänyt hänen numeroaan kolme vuota puhelimessa, vaikkemme missään tekemisissä enää ollutkaan. Nyt minulla ei ollut enää sitä. Harmitti - olisin halunnut kiittää illasta.


Tää kuulostaa todella tyhmältä, mutta kun näin J:n baarissa, tiesin tasantarkkaan, ettei se jää tähän. Olin ihan varma itsestäni. Tuon illan jälkeen, ollaan oltu kuin paita ja peppu ♥ J oli armeijassa, silloin kuin tapasimme. Ensimmäinen viikko tuon illan jälkeen oli miulle paha, hän oli metsässä koko viikon ja akku loppuneena. En saanut mitään yhteyttä. Seuraavana viikonloppuna näimme uudestaan. Ja se oli sitten siinä. J:n kanssa on ollut niin helppo olla alusta asti, juttua riittää ihan koko ajan! Ja okei, pääsimme muutenkin vähän helpommalla kun tunsimme toisemme jo entuudestaan.

Voi, sil on vielä inttitukka ja kaikki :-) Hähä

 6. huhtikuuta 2013 me rupesimme sitten virallisesti seurustelemaan. Ja siitä on nyt kulunut vuosi♥ Enkä vaihtais hetkeäkään. Tää ei oo ehkä miulle ollu ihan helppoa kaiken aikaa, kun toinen on ollut armeijassa ja heti melkein sen jälkeen eleltiin jokunen kuukausi kaukosuhteessa, kun J asui vielä Kotkassa. Mutta kaikesta me ollaan selvitty. On ollut tähän asti omalta osalta paras vuosi ja J on siihen kyllä suuri osatekijä :-)


Tän päivän piti olla ihana ja viettää aikaa yhdessä, mutta sopivasti J tuli kipeäksi :-( Miuta harmitti ihan hirveesti, mut nää on näitä asioita mille ei mahda mitään. Meen kyllä vielä tänään käymään J:n luona, antamassa lahjan ja vähän piristämässä toista :-) Pääasia että saan olla J:n kanssa♥

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Tuitui ♥ onnee vuosipäiväläisille! :3 ps. Kiva kun pääsit eile tulemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti :3 ♥ Ja oli kiva käydä! Vaik olinki vähä masentavaa seuraa xD mut oli silti kivaa, hih :)

      Poista