tiistai 21. tammikuuta 2014

You seem to forget everything that you said


  Moikka !! Viime viikonloppu vierähti tyttöjen kanssa Kouvolassa ja tässä on kuvia sieltä & lisäksi muutamia ostoksia :-) Toivottavasti tästä postauksesta ei tuu ihan totaalinen sekametelisoppa..


Siinä hiukan meidän viikonlopputekemisiä ! Löhöiltiin yhdessä L:n kämpillä, tehtiin hyvää ruokaa, katseltiin leffoja, käytiin Veturissa & kahvilla yhdessä ja lauantai-iltana päädyttiin aivan järkyttävään räkälään viettämään iltaa. Meillä oli kyllä todella hauskaa, paikasta huolimatta. Käytiin laulamassa karaokeakin, vaikka se on melkeinpä viimeinen asia mitä baareissa teen.. Onneksi kukaan ei tuntenut meitä ! Tapettiin Samuli Putron hyvä biisi ihan kokonaan.

Ihana ilta-aurinko :-)

Ja siinäpä vielä hieman niitä ostoksia ! Tuon salikassin sain iskältä joululahjaksi ja The Bodyshopin huulirasvan L:ltä. Muut tarttuivat mukaan Kouvolasta ! aika korupainotteisia ostoksia tällä kertaa, paitsi.. *rumpujen pärinää* - mie ostin hameen ! En omista oikein ihonmyötäisiä, yksinkertaisia hameita ja nyt sain sellaisen. Se on täydellinen. En malta oottaa et saan laittaa sen päälleni ja yhdistää sen johonkin kivaan paitaan :-)

Tunnin vielä odottelen tässä serkkuani ja keksitään sitten yhdessä jotain mukavaa tekemistä ! Palataan taas :-)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti