tiistai 10. joulukuuta 2013

Words they always win, but I know I'll lose

 Heti alkuun pakollinen ruokakuva..
Oli kylmä :(

Moikka !

Ei tää kuvasaldo nyt mikään järisyttävä oo, vaikka luulin toista. Kamera oli koko päivän mukana ja siihen tallentui yksi ruokakuva, yksi kuva pahvilaatikosta ja loput 20 kuvaa miusta. Mutta huomasin taas, että kun on hauskaa, ei sitä kameraa aina jaksa edes ottaa esille. Parhaat muistot säilyy sitten mielessä♥

Oon saanut hirveästi tänään aikaiseksi, voin jo melkein olla ylpeä siitä ! Lähdin liikenteeseen jo ennen kahtatoista, mentiin Niinalle tekemään ruokaa, omnom. Siitä sitten lähdettiin yhdessä etsiskelemään joululahjoja, onneksi alkaa vähän jo helpottaa kun suurinpiirtein tietää mitä ostaa kenellekin. 
Shoppailujen jälkeen ihan sattumalta serkkuni ja eräs toinen ystäväni liittyivät meidän seurueeseen ja mentiin Lucky Monkeysiin teelle ja pelaamaan erän Scrabblea, jonka minä tietysti voitin, köhköh.
Kävin illalla vielä salilla, josta singahdin suoraan Niinalle saunomaan ja katsottiin vielä yhdessä Dear John -leffa. Se oli kyllä hyvä ja Channing Tatum ei laskenut ollenkaan leffan pisteitä... ;-)

Huomenna taas karu paluu arkeen, mutta ehkä sitä jotenkin loppuviikon jaksaa. Huomasin muuten, että ensimmäistä kertaa ehkä ihan pikkuisen tykkään talvesta. Mutta vaan vähän.

♥Niina

Rihannan - Stay ei oikein miuhun iskenyt, mut tää on kyllä kova!

4 kommenttia:

  1. Mitä kaikkee tos ruuas on? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli joku finduksen valmispakaste mis oli perunaa, kanaa, porkkanaa, papuja ja herkkusieniä :) mietittiin et tota vois soveltaa et tekis salaattia lisäks tai laittais esim fetaa ym sinne sekaan, tai mitä nyt ite tykkää!

      Poista
  2. NAM ranskalainen kanapata! Eiks toi sitä oo? ;> ja kivoja asukuvia bejbe <3

    VastaaPoista