maanantai 7. toukokuuta 2012

I'm hotter than a sauna :-D


Moikka :)

Jo toinen postaus päivän sisään, wuhuwuhu! Nyt kuitenkin vähän pinnallisempin juttujen pariin ja tän päivän tapahtumiin.

Miul oli tänää kahelta tapaaminen tulevalla kesätyöpaikalla: sovittiin terveystarkastus, kerrottiin palkka ja näytettiin, missä työskentelen seuraavat kolme kuukautta.. Saan työparikseni oman ikäisen tytön ja yks poika/mieskin (?) siihen saattaa tulla. Mut parin viikon kuluttua luultavasti aloitan ja oon elokuun loppuun asti, me likeylikey!

Sieltä tapaamisesta ajelin suoraan B:n luokse, jossa katottiin maailman typerimpiä youtube-videoita. Käytiin kaupan kautta ja tultiin meille kattomaan toi Sooloilua. Se on mein suosikkileffa, edelleen jakso naurattaa vaik ollaan nähty se sen sata kertaa. Paitsi Minttu Mustakallio sai meiät vaa vihaseks, yäk.. Melkoset eväät meil kuiteki oli, hirveesti jäi yliki heh.

B:n treffailun jälkeen menin L:n kanssa kaakaolle ja L jotain ihmelimsaa, haha.. Ja heitettiin pien lenkki Kahilanniemessä (oikeesti Pappilanniemi, mutku Kahila....) ja otettiin parit kuvat. Nyt kerrankin kotona, ajoissa. Kohta kahvin pariin porukoiden kanssa :-) Hyvät alkaneet viikot jokaiselle ja muistakaa lukea toi toinenkin postaus!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti