lauantai 8. helmikuuta 2014

The only way to have a friend is to be one

Moikka !!


Näin, kolmen web-kameralla otetun kuvan siivittämänä tulin teille vaan juttelemaan mukavia, perjantai-iltana, puoli yksi yöllä. Miksi? Tiedä häntä, oon kai vähän hassu. Lupasin pelastaa kääliö-poikaystäväni(♥) baarista, heti kun hän julkeaa sieltä lähteä. Näköjään suostun mihin vain, jotta pääsen sen höntin viereen nukkumaan. Eilen meillä tuli jo 10 yhteistä kuukautta. Eihän se mikään juhlan aihe sinäänsä oo, mutta, en silti vaihtais hetkeäkään :-)


Tää viikko, kuten muutkin viikot, meni ihan hujauksessa. Oon parina iltana ollut jotenkin vähän allapäin, vähän kylläkin ilman syytä. Silti jokaisen itkuparkumökö -kohtauksen jälkeen herään todellisuuteen ja tajuan, et kaikki on hyvin. Täydellisen hyvin. En voi valittaa mistään, vaikka välillä sitä haluaisikin.


Viikonlopuksi ei oo oikein mitään suunnitelmia! Mie oon kyllä vähän sellanen, etten viihdy omissa oloissani ja suunnittelen kauheasti kaikkea menoa ja meininkiä itelleni. Melkein joka sekunniks, oon aina menossa. Saan vaan kaiken energiani kaikista ihanista ihmisistä, jotka miun ympärillä on. 
Mut en silti nyt stressaa! Ehkä sitä jotain keksii ja vaikka ei, ehkä se ei oo maailmanloppu. Aina mie jotakin keksin, viihdytän vaikka sitten teitä lukijoita täällä ;-) Hah.


Nyt tää karvakasa (viitaten ylläolevaan kuvaan..!?) keksii jotakin järkevää aktiviteettia muutamaksi tunniksi, ennen kuin haen sen paremman puoliskoni. Leffa vois olla ihan mukiinmenevä idea. Tässä postauksessa ei ollut päätä eikä häntää, ei minkäännäköistä punaista lankaa tai muutakaan pointtia, mut toivottavasti diilaatte sen kanssa! Ensi kerralla jotain järkevämpää, ehkä. 

♥Niina
♥Ei oo tän voittanutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti