lauantai 25. tammikuuta 2014

I was a man with no name


Moikka !

Hassua olla lauantaina tähän aikaan kotona, yleensä oon aina menossa. Mut nyt oli hyvä hetki, joten ajattelin jakaa vain ihan muutamat kuvat viimeviikoilta ja kertoa vähän kuulumisia :-) Ei miulla mitään kummempaa asiaa kyllä ole, mutta nyt oli hyvä rakonen niin hyvin ehtii blogata !


En oo viime aikoina tehnyt oikeastaan mitään elämää kummempaa. Ollut vaan. Viettänyt aikaa kavereiden kanssa, kohdannut pitkästä aikaa vähän vastoinkäymisiä mutta saanut kaiken taas sovittua ja niin edelleen. Ensi viikolla nautin ihan täysin rinnoin omasta ajastani, kun poikaystävä lähtee viikoksi Rukalle. Saan nähdä ystäviä, katsella leffoja ja käydä salilla :-) Toki voin tehdä tuota kaikkea poikaystävän ollessa ihan kyllä täällä.. Hah.


Nyt odottelen L:n soittoa, jotta päästään taas jatkamaan matkaa! Pääsen toteuttamaan tänään jotain todella omituista, sillä SAAN meikata yhden miespuolisista kavereistani. Kuulostaa hieman hämärältä, mutta kaikelle on syynsä. Mut eihän tuollaisesta tilaisuudesta voi kieltäytyä?

Illalla hurautan vielä poikaystävän viereen nukkumaan ja huomenna olisi serkun synttärikahvit. Joten tekemistä riittää. Voisin ensi viikolla lähteä kuvailemaan taas johonkin, toivoen että tuo pakkanen vähän laskisi.. Palaillaan, moikkamoi!

♥Niina

2 kommenttia: